Geverifieerd

PresQue

Introductie:

Welkom!

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! En dat willen we bij +PresQue bereiken. Het is dan ook een bewuste keuze om ons enkel te focussen op medisch innovatieve en veilige behandelingen met gegarandeerd resultaat.

Zo kan je bij ons terecht voor medische cavitatie - liposuctie zonder snijden -, medische laserbehandelingen voor een stralende huid en permanente ontharing. Medisch-esthetische gelaatsbehandelingen met cosmeceuticals (MEDEX en 4VOO-distinct man) , medisch gespecialiseerde voetverzorging, individuele wimperextensions, permanente make-up, verwijderen van tatoeages, inkleuren van tepelhofcorrecties, anti rimpelbehandelingen en injecteerbare fillers maken het aanbod compleet.

Belangrijk hierbij is ons team van medewerkers die naast hun (para)medische achtergrond gekenmerkt worden door hun discrete en klantvriendelijke aanpak. Op deze bijzondere plek kom je dan ook volledig tot rust en word je met uiterste zorg verwend in een aangenaam luxueus kader.

Volg ons ook via Facebook: https://www.facebook.com/presquehasselt/

 Voorgestelde schoonheidssalons

Het Stille Seizoen
Geverifieerd
 Na mijn jeugdjaren in Oostende aan zee, ben ik in Ternat terechtgekomen na mijn huwelijk met Iwan Assys. Van ki...
Monnikstraat 1b
1740 Ternat


Argenteuil
Geverifieerd
 Argenteuil, met Lieve Decuypere als zaakvoerder sinds 1986, is voortdurend in evolutie, als schoonheidsinstituu...
Westlaan 255
8800 Roeselare


schoonheidsinstituut Cosmo
Geverifieerd
 Een schoonheidsinstituut met een eigen fijne ambiance, waar cliënten graag komen. Niet alleen voor de pers...
Provincieweg 515
9550 Herzele

Neem contact op


Adresgegevens

PresQue
Molenpoort 8/3
3500 Hasselt