Geverifieerd

Perfect Skin

Introductie:

Perfect Skin staat bekend om zijn zeer vooruitstrevende en steeds vernieuwende aanpak in huidverbetering en huidverjonging. Vakkennis, deskundigheid, een professionele aanpak en topproducten staan garant voor verbluffende resultaten. 


Ik werk niet enkel aan de buitenkant van de huid, maar ook aan de binnenkant door de kwalitatieve nutricosmetics van Laviesage. Dit om alles in balans te houden, gezond te zijn en de beste resultaten na te streven. Wilt ook u op een natuurlijke manier uw huid verbeteren zonder dat er risico's aan verbonden zijn? Dan bent u bij Perfect Skin aan het juiste adres. U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer waarin rust en persoonlijke aandacht voorop staan. Om deze reden wordt er daarom enkel op afspraak gewerkt. 

Iedereen is welkom bij Perfect Skin, zowel mannen als vrouwen van scholieren tot gepensioneerden. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen wensen. Mijn streefdoel is om uw wensen te vervullen.

Het consultatiegesprek wat ik met u voer is GRATIS. Op die manier voelt u meteen aan of u op uw gemak bent bij mij en wij samen kunnen streven naar het best mogelijke resultaat voor uw huid.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen!

 Voorgestelde schoonheidssalons

Aveda
Geverifieerd
 AVEDA lifestylesalon is vertegenwoordigd in de Benelux in de volgende plaatsen: - Maastricht - ...
Schuttershofstraat 28
2000 Antwerpen


Argenteuil
Geverifieerd
 Argenteuil, met Lieve Decuypere als zaakvoerder sinds 1986, is voortdurend in evolutie, als schoonheidsinstituu...
Westlaan 255
8800 Roeselare


Care & Style Gina Peleman
Geverifieerd
We willen er graag subtiel verzorgd en stralend uitzien, maar de kennis om dit te bekomen ontbreekt soms. De huid goe...
Steilvoordehof 4
9070 Heusden

Neem contact op


Adresgegevens

Perfect Skin
onderwijslaan 32
3590 Diepenbeek