Geverifieerd

hannah Skin Coaching Center Patricia Ides bvba

Introductie:

'JE HUID IS EEN VISITE KAARTJE'

De werkwijze van het hannah Systeem is niet de huid een beetje opfrissen, hier en daar een mee-eter verwijderen en vervolgens weer make-up aan te brengen. Het doel van ons coaching center is de huid te activeren zodat ze zelf reinigend en genezend werkt. Je huid is je eerste kledingstuk, je visitekaartje, en daarom aandacht en zorg waard.

Meten

"Het bijzondere aan de hannah huidcoaches is dat zij eerst de conditie van de huid meten, analyseren en dat met de klant bespreken". Vervolgens kan er een behandelplan opgesteld worden om die conditie zo optimaal mogelijk te krijgen. Daarnaast kunnen de eigenaardigheden van de huid (rimpels, grove huid, acne, pigment, littenkens, enz.) waar de klant zich aan stoort behandeld worden. Bij dit alles wordt de klant zeer actief betrokken. Je leert je eigen huid optimaal te verzorgen met passende producten en krijgt voedingsadviezen. Samen werk je toe naar een optimaal resultaat. En dat is voor iedereen betaalbaar!

'hannah-Xperience'

'hannah-Xperience', een eerste kennismaking met de manier waarop hannah Skin Coaching Center werkt. De hannah huidcoach geeft een uitgebreide behandeling. Voorafgaand een huidtest, waarbij het vocht- en vetgehalte wordt bepaald en de zuurgraad wordt gemeten. Stap voor stap wordt er uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe u zelf de verzorging van uw huid optimaal ter hand kan nemen. Reinigen, peelen, stimuleren (activeren, de doorbloeding te optimaliseren), het paradepaardje is de bindweefselmassage. Deze massage is stevig dat het onderhuidsbindweefsel ook mee wordt gekneed. Dit geeft huidverbetering.

Geef uw huid een kans

We gaan de strijd aan, hoe slecht een huid er ook uit ziet. We zullen altijd tot het uiterste gaan om al het mogelijke uit de huid te halen.Voorgestelde schoonheidssalons

Le Boudoir
Geverifieerd
 In ons schoonheidsinstituut staat alles in het teken van jouw wensen. Je komt binnen in Le Boudoir en v...
Mechelsesteenweg 78a
2018 Antwerpen


Carpe Diem
Geverifieerd
 Bij Carpe Diem wordt u op een rustige en ongedwongen manier verzorgd. Van medische pedicure tot een kla...
Steenweg 200
3570 Alken


Nikki Beaute Pure
Geverifieerd
Van huidverzorging naar huidverbetering in een aangenaam rustgevend kader! Enkel gebruik van wetenschappelijk beruste t...
Buikouterbaan 8
1790 Affligem

Neem contact op


Adresgegevens

hannah Skin Coaching Center Patricia Ides bvba
Allerheiligenberg 17
3290 Diest