Geverifieerd

Elegance

Introductie:

 Welkom bij Instituut Elegance. Wij willen u een duidelijk beeld geven van wat wij allemaal te bieden hebben. Sinds 1991 bestaat onze prioriteit eruit om u een zo aangenaam mogelijke behandeling te geven voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarom proberen we steeds voor ieder een verzorging op maat uit te werken.

Wij verkiezen dan ook de produkten van Alcina Balans Cosmetics. Deze individuele produkten zijn ontworpen om te passen bij het individuele huidtype van iedere vrouw. De basis emulsies en alle gebruikte ingredienten zijn gebaseerd op dermatologische research zodat men een zo goed mogelijk evenwicht kan bekomen waardoor de huid optimaal is.

Voor de kunstnagels geven wij de voorkeur aan de U.V.gelnagels van nails for nails. Deze gels laten zich zeer makkelijk moddeleren op de kunstnagel of eigen nagel zonder daarbij zijn stevigheid te verliezen. Deze gel heeft een enorme verdraagzaamheid, flexibiliteit, bijzonder hoge hechtbaarheid en is extreem stabiel.

Om een mooie bruine kleur te verkrijgen hebben wij gekozen voor de produkten van SUN5. SUN5 is een natuurlijk produkt op basis van zeewier en natuurlijke olieen en beschermt je huid met een natuurlijke beschermingsfactor. SUN5 zorgt voor een optimale hydratatie van de huid en verkrijgt men een natuurlijk gebruinde kleur(5x sneller).SUN5 is niet getest op dieren.Voorgestelde schoonheidssalons

L'esprit de Caro
Geverifieerd
 Eenieder heeft de behoefte om een geliefde en ook zichzelf eens te verwennen! Dit kan je doen door eens een ont...
Vaartstraat 10
3000 Leuven


Beauty Corner
Geverifieerd
Gelaatsverzorgingen   Epilaties   Manicure   Pedicure
Nieuwstraat 88b
3140 Keerbergen


Isis
Geverifieerd
 Zaakvoerder Marleen Steendam (30 jaar ervaring) en haar professioneel team leveren kwaliteit en service en staa...
Prins Boudewijnlaan 310
2610 Wilrijk

Neem contact op


Adresgegevens

Elegance
Antwerpsestraat 92
2845 Niel