Geverifieerd

Beauty4all

Introductie:

 Welkom, dames. Mijn naam is Kristel en stel u BEAUTY4ALL voor , het schoonheidsinstituut dat u verwent.
Bij Beauty4all wordt u in de watten gelegd. U krijgt een aangepaste verzorging, huidanalyse en tips om thuis verder van de verzorging te kunnen genieten.

Bij Beauty4all kan u rekenen op een persoonlijke aanpak, professionele behandeling en resultaatgericht verzorgingsadvies.
U parkeert uw wagen op de oprit ( geen parkeerproblemen) en wordt persoonlijk ontvangen. U hoeft niet te wachten want voor iedere klant wordt er voldoende tijd voorzien zodat de behandeling zonder tijdsdruk en in een ontspannen sfeer kan verlopen.
U krijgt een aangepaste behandeling volgens de noden en behoefte van uw huid. Ook huidproblemen zoals psoriasis, eczeem, acne, gevoelige huid,... kunnen behandeld worden.
De producten bevatten geen parabenen, geen chemische kleur- of geurstoffen en zijn niet op dieren getest.
Elke behandeling bezorgt u het gewenste resultaat, verbetert de conditie van de huid en ontspant zowel het lichamelijke als het emotionele welzijn door middel van aanraking en warmte.

Uw behandeling wordt aangepast aan de noden en behoeften van uw huid en lichaam. Een behandeling is gericht op een intensieve werking en snel resultaat. Zo krijgt u ook gratis advies mee voor de thuisverzorging zodat u de effecten van de verzorging langdurig kan behouden.Voorgestelde schoonheidssalons

Beauty & Wellbeing De Lotus
Geverifieerd
 25 jaar ervaring tot uw dienst 'Schoonheid als levenskunst' Schoonheid die open bloeit van binn...
Lotuslaan 20
3191 Hever-Schiplaken


Helios-Sunsation
Nu gesloten
Geverifieerd
Brusselsesteenweg 67
3020 Herent
Rubrieken / diensten: Beautysalon Gelaatsbehandeling Huidverbeteringsinstituut Huidverzorging Laserontharing Schoonheidsinstituut


Café Beauté
Geverifieerd
Café Beauté: In het Meetjesland zijn veel schoonheidssalons te vinden. Maar wie echt iets bijzonders wi...
Oudeboekhoutestraat 18
9968 bassevelde

Neem contact op


Adresgegevens

Beauty4all
Wijgmaalsesteenweg 2a
3150 Haacht