Geverifieerd

Argenteuil

Introductie:

 Argenteuil, met Lieve Decuypere als zaakvoerder sinds 1986, is voortdurend in evolutie, als schoonheidsinstituut en als exclusief Spa & Wellness Centrum.
Argenteuil is sterk gespecialiseerd in resultaatgerichte behandelingen voor gelaat en lichaam, aangeboden door een deskundig en voortdurend bijgeschoold team.

Lieve vertelt:
"Argenteuil biedt een waaier aan diverse verzorgingen afgestemd op uw wensen. Uitgebreid kuren of kleine verwenmomenten zijn voor lichaam en geest een echte aanrader!

U kan genieten van één van onze voorgestelde arrangementen, of wij adviseren u graag bij een pakket dat u zelf samenstelt. De Dondolozetels wiegen u, terwijl u zachtjes in- en uitademt. Een heerlijk gevoel dat leidt tot totale ontspanning. U geniet over de middag van een gezonde bio-maaltijd.

Komt u met zijn tweeën dan worden Kraxen Stove, Sabbia-Med, Rasul en King's Bath nóg voordeliger. Ook de badmantel, slippers en handdoeken zijn steeds in de prijs inbegrepen. Wenst u een brushing dan kan u terecht bij kapper-raadgever Beauty zonder onze deur te moeten verlaten. Of we regelen voor u een overnachting of gastronomisch diner om uw kuurdag in stijl af te ronden. We verwelkomen u met essentiële oliën en begeleiden u graag tijdens uw arrangement!"

Lieve Decuypere en haar teamVoorgestelde schoonheidssalons

Schoonheidsinstituut Sentimiento
Geverifieerd
Schoonheidsinstituut Sentimiento staat voor massage met gevoel. Wij gebruiken uitsluitend 100 % natuurlijke produkten...
Vennekeslaan 42
3665 AS


Het Stille Seizoen
Geverifieerd
 Na mijn jeugdjaren in Oostende aan zee, ben ik in Ternat terechtgekomen na mijn huwelijk met Iwan Assys. Van ki...
Monnikstraat 1b
1740 Ternat


Beauté
Geverifieerd
 Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar één ding hebben alle vrouwen gemeen: schoo...
Sint-Amandswijk 12
9890 Gavere

Neem contact op


Adresgegevens

Argenteuil
Westlaan 255
8800 Roeselare